Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbestämmande

Kastad upp genom isen,

kristalliserad i köldbitande

tortyr för att sona

min glödande

lust.

 

Stel och nerfrusen

dras jag över ytan till

salar i mitt hjärta för att

brännmärka

mig till

ditt.

 

Brinnande hjärta

fick mig att vakna

ur manipulativa

iskylor av girighet

 

 

Räddande älva lät...

 

Stjärnor vårdande föra

min likstela marionett

bort från ensamrättskyla

för att åter få finna

frihet i värmande

kroppar




Fri vers av Johnjohn
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 13:16



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
väldigt bra.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn