Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig, aldrig men kanske, kanske

 

Vi skulle aldrig

låta frivillig

transport

föra bort

det stora

och sköra

kring

ensamhetens

lugn

 

Aldrig skulle

vi låta oss lockas

in i vagnen bakom

snabbtågens

tunnelseende

på väg mot

bästa sändnings tid

av skadat skratt

 

Kanske skulle

våra aldrig

aldrig varit så

svaga som dom blev

om vi dansat nakna

på en äng i en glänta

långt långt bort från

bredaband och

våra egna sidors

självplågande strip

för att blödande blotta

oss synliga i

ensamhetens

stress

 

aldrig,

 

aldrig

 

men

 

kanske,

 

kanske




Fri vers av Johnjohn
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn