Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen skyddsängel


Nyskriven saga i blod

på törstande hjärta

bränner mig ständigt

till sans,

för att med svalors skicklighet

dyka ner i mitt djupaste

och med vässade viljor

bita fast i den tamp

av stolthet som

så skadligt nära

rusar mot kanten

av mitt förstånd




Fri vers av Johnjohn
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-25 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn