Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser....


Allt jag ser är din brinnande låga

Brinnande tänder du mig

Jag lyser i mörkret

för du mej har tänt

ditt smittande ljus i mig

Innerligt

Varmt

Strålande

för evigt i mig

livet du gav

Blåste in

liv

Livet i sig

Inte sida vid sida

Varandet i mej

ögonblickliga sekunder

sekunderna i varandet

Stunder av evighet

bortom rymden

långt i från allt

allt det som tidigare var

outsläckliga törstar

efter dagen som ännu nalkas

genom ett universum

fullt av förtröstan

om att

nuvarandets dilemma skall lösas

evigheterna i ett stjärnfall

bortom rymdens kaskader

nuvarandets stoft i från

planeternas förundran

evighet

ömhet

kärlek

Allt som en frökapsel

svävande i vinden




Fri vers av Anira
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira