Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst som muren


Tyst som muren
Ja eller kanske mer
Muren är riktigt livlig

Du är inte glad
Lite som klagomuren faktiskt
Med en viss skillnad

Muren är dock den som tar emot
Din mur ger mest klagomål
Om än med tyst kommunikation

Tystare än muren…
Alla dina fogar suckar och kanske begär
Att andra ska foga sej med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger
Publicerad 2011-06-06 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO