Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölja



Svart kakel
i mot vita ben

trycker dem tätt intill

Önskar du kunde se
hur mycket jag blöder

slår armar runt smärtan

Vatten kan inte dölja tårar
bara få dem att känna

kind vilar mot knä, känner varje droppe som om den vore min egen

sig extra vilsna











Fri vers av Baystream
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-05 23:27



Bookmark and Share


  blaite
Snygga rader
2011-06-07

    SoSk
"Vatten kan inte dölja tårar
bara få dem att känna
sig extra vilsna"

Ett fantastiskt stycke
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream