Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontimmar


Sitter här

fötterna i jorden

rakt ned i ursprunget

I den ljuva myllan

Växandet

runt omkring

närvaron

skönhet

doft av syren

Ljuvligheter i stillheten

ett med mina tankar

Blickar inåt

Förtrollade världar

inför mina ögon

Universum vid mina fötter

Högt ovanför

Livet i min hand

Fullt av förtröstan

Oändligheternas oas

Brunnen utan slut

Grönskande möjligheter

Vackerheten i verkligheten

Trädets kronor

Armarna mot himmlen

Himmelsblå fägring

Vindens ljuva smekning

Humlans mjuka surrande

Fågelsång till kaffekoppen

Vindspel i vinden

Naturens tysta samtal

Solensvarma strålar

smekande min hand

Stilla i varandet

en evighets minut

Morgonen

Den som snart blivit till dag


Uppvaknandet för sinnena

Sinnen av i dag




Fri vers av Anira
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-05 23:33



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Ljuvlig denna morgon med vackra drömmande timmar.
2011-06-10

    AA VIP
Mycket vackert.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira