Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You


Du pulserar mitt hjärta med lycka


Jag har alltid trott att lyckan inte ville komma till mig
Jag har alltid varit ledsen för sånt jag sett andra haft
Jag har alltid funderat över himlen och då jag svävade som högst
var du där och drog ner mig

Du blev min vän
Du gör det utan att jag kan förstå hur

Men du har fått mig att inse att lyckan
alltid funnits runt mig
Du fick mig att inse att det som andra har är något jag inte har eftersom jag är jag och andra är andra

Du fick mig att se livet på ett annat sätt, att om man inte blir besviken bli allt som man vill att det ska bli
Och du har lärt mig att le och att se hur livet alltid ler tillbaks

Älskade vän jag vet inte om jag förtjänar det här
ändå så ger du mig bara mer och mer

Du måste vara stolt över dig själv
för det finns bara en som dig
Jag vill att du ska veta att jag aldrig vill svika dig
Jag önskar att jag alltid kunde se dig lycklig

Jag vill att du ska veta hur underbar du är
Genom att tänka på sommaren så vet jag att du ler

Jag vill att du ska se att livet är värt att levas
Jag vill att du ska inse att lyckan är du




Övriga genrer av yoyyo
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:27



Bookmark and Share


  losy
:| (L)(L((L)(L)(L)(L)(L)
vet inte vad jag ska säga!
Du e en farsinerar mig!
du är AMAZING
Love
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo