Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighet.......


Samhörighet
band som håller samman
binder i hop
utan hårda knutar

Lösa trådar av gemenskap
frihet i sambandet
inget håller kvar
ingenting

Tvingar i väg
öppet i friheten
friheten
att stanna kvar


Utforskandet i samhörighet
vandrar skilda vägar
för att mötas i gen
korsande vägar
stigar trampas av forskande fötter
trampandes obruten mark

Vidare in i framtidens land






Fri vers av Anira
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 09:12



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira