Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen är som skärvor av
en sönderslagen kruka
Man ser fragmenten
men inte helheten




Fri vers av ghost
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-06 10:00



Bookmark and Share


  Kalle.O
På gott och ont...
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost