Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och dit är vi på väg....., mycket kamp idag med ! Dagen till ära !


"När det makabra blir kutym..."

När det makabra blir kutym

när spyorna står som spön i backen

när mord och våld blir godkända medel

en tusing för en dagssedel !


När korruption blir vardagsmat

och sluskarna tar täten

vi andra vi blir över snart

överkörda beläten ?


Men.. behöver det bli så här ?

att allt blir bara skit ,"så där" ?

jag tror inte det

för om ingen smet

ifrån sanningen
så fixar vi denna blandningen !


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 251 gånger
Publicerad 2011-06-06 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska