Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte

 

 

kan inte

 

inte utvecklas för fort

 

inte ändra mig för fort

 

måste vara min egna takt

 

inte härma

 

inte följa

 

kalla mig långsam

 

men måste ta det

 

på mitt egna vis

 

mitt egna sätt

 

min väg

 

mina steg




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-12-29 12:31



Bookmark and Share


  Allica
Bra sagt.Gillar speciellt slutet "min väg","mina steg" såååå bra!
Borde ha det som paroll här i livet!
*kram*
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan