Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är underbar

jag vaknar
4.32

och ser på dig

när du sover
när jag

reser mig för att gå
håller du mig kvar




vad ger man inte
för en sådan rörelse
en sådan

längtan?



du är
underbar



jag sväljer orden för att de
är farliga men

det finns inget som ändå
på riktigt kan beskriva

känslan som fyller mig då
du drar mig till dig
då jag
känner värmen
och hör din puls och dina
andetag och
pulserar i samma
takt som dig




Fri vers av Mina Widding
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-06 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding