Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somna om

sätter en hand
över

glipan

mellan verkligheterna och

tänker på

hans hud

hans kyssar

hand händer

hans blick




ler och somnar om




Fri vers av Mina Widding
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-06 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding