Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon måste ha varit vacker

och i rörelserna känner jag
konturerna av
en annan kvinna

i sättet du håller
handen runt mitt ansikte
känner jag hennes ansikte
hur du varsamt omfamnar
ditt minne av hennes ansikte
hon som
du måste hållt
precis just

sådär

och i händerna som söker
letar över kroppen
känner jag konturerna av hennes kropp
hur den legat intill din
hur den rört sig

och hur du rört dig
mot hennes

och jag tänker
hon måste varit vacker
såsom längtan i dina händer
formar henne
hon måste varit nära nära
såsom längtan i din kropp
trycker sig mot min


hon måste ha varit vacker




Fri vers av Mina Widding
Läst 722 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-06 16:33



Bookmark and Share


  M_Franke
Måste gå tillbaka ibland och läsa just den här texten, känner igen mig så mycket i det du skriver att det gör riktigt ont
2013-03-27

  Shambalaman
Fantastisk, så känsligt vacker! Tack/p
2011-06-17

  Linda CH VIP
En vacker text med många känslor. Applåd!
2011-06-06

  M_Franke
*bokmärker* och ger dig många ödmjuka applåder för en berörande, vemodig och superbra text
2011-06-06

    AA VIP
Vackert och vemodigt.
2011-06-06

  sangel
Outsägligt vemodigt. Vackert och starkt
2011-06-06

    ej medlem längre
Smärtsamt och . . . Bravo!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding