Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäddar om

rena lakan
men tom
säng

tom säng

men
rena lakan


perspektiv


jag bäddar om
och väntar
på min nästa älskare


leker

kommer han att ha
bruna ögon

starka händer
lena armar

mjuk mage
hår som mina fingrar
kan
glida genom

kommer hans huvud att vara
lent och rent från
hår

hans naglar
nedbitna
blicken
sorgsen eller
gnistrande?


saknar hår att dra
fingrarna igenom
mjuk kropp att
lägga huvudet på
nackgrop att
begrava mina läppar i
värmen
som alstras


omslutenheten




men jag väntar
och bäddar om

snart kommer

min nästa älskare




Fri vers av Mina Widding
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-06 17:50



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Lekfullt och förväntansfullt!
2011-06-17

    AA VIP
Bra text.
2011-06-06

  M_Franke
Vilken text, helt fantastisk
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding