Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett sitat från en låt som jag tycker e skit bra


Citat

"Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka det är det inte värt
Du kan inte förändra du kommer aldrig att förstå
Det enda du kan göra är att gå"
Sara Varga
hennes ord är sanna, det enda man kan göra är att fly och försöka bli fri från bojorna.




Fri vers av Lhollo
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 19:26



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat.
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är bättre att gå till en låssmed.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo