Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

var kommer denna eld, denna vrede ifrån?
det brinner i mitt bröst
sårat djur som ryter argt
med eld som brinner på dess skuldror
denna vrede, denna eld som tär allt i sin väg
jag brinner inuti
jag vill slunga elden mot något
jag vill slåss och skrika
jag vill låta elden flamma upp
lysa upp världen för att sedan slockna
mina skuldror brinner
mina ögon brinner
mitt hjärta brinner
jag andas eld




Fri vers av Lhollo
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-10-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo