Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

det finns ett mörker i mig
under ytan, virvlande där nere i djupet
det slingrar sig som piskande ormar med långa armar för att dra mig ned
ner i avgrunden av mörker
varje gång mörkret får ett bra tag och sliter mig ner så dör en liten bit av mig
en skadad själ i kanten av en avgrund
som en förgörande eld slingrar sig mörkret runt mig
vill ta mig ned
vill ta mitt liv
vill ta allt jag har kvar




Fri vers av Lhollo
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo