Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag...

om jag grät skulle du trösta mig då?
om jag log skulle du le tillbaka?
om jag blev rädd skulle du lugna mig?
om jag skrattade skulle du skrattat med?
om jag blev liten skulle du blivit stor?
om jag inte orkade mer skulle du orka för mig?
om jag behövde dig skulle du ställa upp?
om jag är svag skulle du vara stark?
om jag led skulle du hjälpa mig då?
om jag låg ensam här inatt, gråtande skulle du stannat kvar?




























om jag är något värt varför lämnade du mig då?




Fri vers av Lhollo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo