Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lärde mig aldrig

du säger att jag är kall
att jag ser på dig med kyla
stöter dig bort
vägrar lita på dina ord
du säger att du tycker om mig
älskar mig
du säger att du aldrig menade att slå
att det inte var meningen att göra mig illa
men jag lärde mig aldrig
du lärde mig att hata
att avsky
du lärde mig att misstänka
att vara på vakt
att inte släppa in
lärde mig att frukta
lärde mig vad smärta och ensamhet
men du glömde en sak
du glömde lära mig vad tillit är
vad smek och mjukhet är
vad värme och vänskap
jag lärde mig aldrig vad kärlek är




Fri vers av Lhollo
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-19 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo