Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

förlåt mig
för att jag inte förstod
för att jag var dum
för att jag existerar
för att jag stör
för att jag hindrar dig
för att jag sa emot




Fri vers av Lhollo
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 23:20



Bookmark and Share


  Bringebruden
Du skriver verkligen starka texter!
Du behöver inte be om förlåt för att du existerar, du och dina texter behövs!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo