Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri

om inga varma känslor existerar
om endast iskall ensamhet och brinnande mörker finns
om du vill slunga skrikande den tärande mörka elden överbord
om du vill spräcka den kalla kalla ensamheten
om du känner dig övergiven och sviken
om alla bara tigande ser på
om hjärtat värker
och du vill gråta ut
kom då hit
låt tårarna rinna
låt ensamheten försvinna
låt mörkret ta slut
låt dig slappna av
låt dig bli du
låt dig bli fri
så att du kan flyga iväg




Fri vers av Lhollo
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 14:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lhollo
Lhollo