Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min famn ett hem mitt hem en famn

jag vill att mitt hem
ska vara

en trygg famn

en varm famn att
falla in i


och min famn att vara
ett varmt hem

att falla in i
komma hem i

och vila


jag ska klä mina
väggar med mjuk
sammet och

skira spetsar

låta lamporna lysa
som pulserande hjärtslag

inte
stroboskopiskt
flimrande men

varje lampa som en
varm punkt
en

erotisk zon
på värmekartan


jag ska låta min säng vara
navet
mitt hjärta
är navet
i mitt hem mitt hem
är navet

i mitt hjärta

ett öppet
välkomnande hjärta

hej
kom och värm dig här
det finns
plats

för varma händer
fingrar som
smeker hud och läppar som
känner blodet pulsera
under
varma tinningar

det finns plats och
mitt hem min säng min famn

finns här
att komma hem i
falla in i
och vila.


den finns här
när du behöver

en paus

från den där verkliga
världen
den verkliga världen
existerar inte
inom dessa väggar
innanför mitt hjärtas väggar
är allting stilla
eller hett dansande

beroende på
blodets rytm

vila älska vila
vara stilla
vara nära


jag finns här

kom.




Fri vers av Mina Widding
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-06 22:32



Bookmark and Share


  aol
stark härlig vacker skrift
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding