Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån som han

Det var för hans leende
och det mjuka i hans röst

Det var hans händer
som visade styrka
och fick mig att brinna

Det var glittret
i hans ögon
som fick mig
förlorad
och säga ja
den där natten
som viskade löften
om magi

Det var för att få
drunkna ett tag
bland hans röda
lakan

som jag viskade

jag vill

Det var för allt han lovade
med sitt piratleende

som

jag släppte alla band









Fri vers av mariann
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-12-29 13:45



Bookmark and Share


  Cattastropher
Hur ödsligt allt skulle blivit om man inte trodde på det de säger....;-)
Underbart att våga älska !
Underbara ord ...och förrädiska!
2006-01-06

  vega lando
"det var för att få drunkna ett tag"

är så vackert!

vi måste få tillåta oss att drunkna in i något irrationellt ibland.
vi måste få tävla mot moral och borde:n.
vi måste få känna att hjärtat inte bara är en muskel.

jag vill bara läsa denna mening tills den inte längre ursäktar sig själv längre. för vi får.
2006-01-04

  Isla Estrecho
Lakansdrunkningar och piratleenden. Mannen skulle piratle ännu piratigare om han läste denna strålande dikt!
2006-01-03

  Markattan
En väldigt vacker och nästan snudd på magisk kärlekssaga, även om man möjligen känner en antydan till fara lura någonstans bakom orden... Tydligt målade bilder i snygg skildring.
2006-01-03

  Tove Meyer VIP
det är lätt att gå förlorad
i denna vackra text...
2006-01-02

  Propella
En kärlekssaga - precis så som jag vill läsa den! *lycklig* Detta är så bra att jag ryser!!!
2005-12-30

  Dilsewat
Charmiga pirater är väl inget fel på :))

Skämt åsido...

Du beskriver med spänning,
och alltid lika vardagligt nära...
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann