Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belastninsg register


Belastninsg register

Numer ska du visa upp ditt belastnings register

För att få jobb



Jag har varken tvingats till det, än

Eller ens blivit tillfrågad

Och har knappast nåt som kan ses som ”allvarligt”


Det värsta jag dömts för är fortkörning

Och parkerings böter

Men i alla fall….


Det finns alltså muppar som anser det viktigt att se

Utdrag ur personregister i allmänhet

Ska du jobba med barn, så självklart

”inga barn och-eller sex brott”


Man kan liksom undra över vikten av

Att se sådant…..

Och det integritets kränkande momentet

Att behöva visa upp….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-06-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO