Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek Kommer inifrån



Kärlek
Kommer inifrån

Men alla har inte förstått det
Eller rättare sagt det verkar som om
Färre och färre begriper det

Man får höra om diverse saker
Numer
Hur en del verkligen anstränger sej
För att bli godkända

På alla vis….
Operationer
Träningar
Krämer
Färgningar
Erfarenheter
pengar

Kärlek
Kommer inifrån
BEGRIPS!!!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 20:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO