Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi, Din poesi för mig

Du gjorde något med

dina gåtfulla ögon,

så dom tydligt

speglade av sig dimmigt

i din beslöjat

avslöjande poesi

 

Något som fick mig

att uppleva den

känsla du

träffsäkert skulpterat

med väl valda

och i minnet tydligt

doftande rakbladsord

 

Utan sanns fick du mig

av tron att känna dig

i mitt hjärtas allra

tydligaste verklighet

 

TACK




Fri vers av Johnjohn
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 08:00



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
så himla fint . lyckliga hon som du diktar om
2011-06-07

  Songbird VIP
I beslöjat, avslöjande poesi, Rakbladsord!
Du är så bra! Så vackert med speglade av sig dimmigt..
Sättet du klär in dina ord i formuleringar är så fina, som man själv önskar formulera :)
2011-06-07

  Anna Maris
Vackert om varför vi alla läser och skriver :) Fint formulerat.
2011-06-07

  Julio VIP
snyggt upplagt och formulerat
2011-06-07

  Alva Johnsson VIP
Att drunkna i gåtfulla ögon
Vackert
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn