Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tal om.....




Ögon

 

Spända ögon
av ovisshet

Frågande ögon
av omsorg

Tindrande ögon
av lycka

Slutna ögon
av sorg

Hungriga ögon
av lust

Blåögda ögon
av kärlek

Mina ögon
kränker mitt
privatliv.......




Fri vers av Johnjohn
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn