Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De där orden som skulle ha sagt vid rätt ögonblick och endast då....


"Orden som jag aldrig fann...."

Det är väl ganska sent

att vakna upp nu

när tiden har gått sin väg


Men minnet kommer tillbaka

det var då man skulle

ha yttrat dem


de där orden

de rätta orden

de som bara var borta........


---------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, det där orden...
Vilken mjukhet som svävar i dessa rader.
Fint..
2011-06-13

  TynANK586
tänk att man inte kan sluta tänka på de ögonbliken när man inte sa det man ville....

Man borde inte se bakåt och ångra det man man gjort, man ska se framåt och fråga sig själv vad man nu ska göra med sitt liv
2011-06-08

    ej medlem längre
Det där har vi nog alla varit med om någon gång! :)
2011-06-07

    Max Poisé
Kanske är det just det som gör oss så himla mänskliga...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska