Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte gäller



Minns inte

Finns inte

Prins inte

Vinns inte

Inte är det mesta….

Nuförtiden…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 01:42



Bookmark and Share


  Karin Häggberg
Håller med Ammoniak, och det blir ju en fortsättning på dikten då:

Minns
Finns
Prins
Vinns
Är det mesta
Nuförtiden...


/K
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO