Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväntan


in i det sista
av junis ägor
med längtans vida
törst

över ljuslagd jord





Fri vers av evana
Läst 573 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-07 20:39



Bookmark and Share


  Anna*
Grymt snyggt! Längtan och förväntan utan att det är ett enda överflödigt ord! Applåder
2011-06-09

  Lena Själsöga Keijser
så vackert
såvackert
skriver du

ser en droppe sakta öppnas
2011-06-09

    Max Poisé
Där satt den förväntan helt klockrent..
Tack för detta min vän!
2011-06-09

  Ola Rydberg
mycket vackert
2011-06-07

  filosofian
Längtan känns precis så :) Jättefint!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana