Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älvas närhet

 

Mina läppar smakar

 ömt

 på den söta

 blick

 som

djuriskt

föder mig.

 

Min

åtrå

frustar

efter

het

kärleks

dagg från

helig

brunn

 

 "ord "

 "rörelse"

 "närhet"

 

 Förtrollar

 och förför

 min nakna

 lust.




Fri vers av Johnjohn
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 00:16



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Kan det sägas hetare.
2011-06-08

  La Magnólia VIP
En underbar dikt som fångar och berör hjärtat ...
2011-06-08

  RosieLoveHeart
wow detta var bara så innerligt snyggt
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn