Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sena tankar




Vill du höra....

om sommarnatten

just den här

 

Träden har klätt sig i mörkt

vinden viskande sjunger en melodi

molnen har hittat sina sängar

 

himlen är ljus 

ändå

dämpad

för att inte väcka gryningen

 

inte nu

 

ännu vill sommarnatten

lyssna på tystnaden

 

och 

 

längta

 

till gryning

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-08 01:00



Bookmark and Share


  jörgen g
Gillar denna vackra text. Såå romantisk. :)
2011-06-20

  Janne
Så fina ödmjuka
rader,längtan samt
nyfikenhet inför en
ny morgondag.
2011-06-09

    AA VIP
Vackert och målande beskrivet.
2011-06-08

  Julio VIP
snyggt och levande, enkelt att följa med texten tycker jag..bra
2011-06-08

    ej medlem längre
Ojj.. Så är en sommarnatt.
Bra målat!
2011-06-08

  TT
...härligt fångad stämning av sommarnatt som man nästan kan känna och "ta på"...Gillar!!!
2011-06-08

  mare VIP
Fin dikt..
2011-06-08

  cilax VIP
det är svårt att skriva kärleksdikter om lycklig kärlek. Mycket lättare är det att skriva om den stukade kärleken. Men du gör det väldigt bra
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP