Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försovning blev priset på slutet av en dröm!

 

Tonerna steg inte upp

 

lika fort längre,

 

inte den morgonen.

 

 

 

"Dom sa att dom inte varit besvärade,

 

men blotta tanken vad nog så störd"

 

 

 

Bligande mot tapetskarven från

 

väckarklocks skugga

 

med kisande nattögon...

 

 

 

Gäspande madrass nubbade fast

 

stoft från drömmen likt ett nät

 

av lockande svar

 

 

 

Måste söka klart i dimman

 

som nyss i slutna ögon var

 

så klar...

 

 

 

förvirringen sockervaddsöt i 06.00 rummet

 

gjorde valet för

 

en äventyrare

 

 

 

inte svårt.....

 

 

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn