Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens eko

Ensamhetens eko rungar


gestaltat


mellan mänskorna




Fri vers av lärjunge
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-08 09:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
att ensamhetens eko tar gestalt tycker jag är en vacker och intressant tanke.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge