Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåta Drömmar


Smeker dina ögonlock

 som ett välkomnande

 till beröringens

 frustande puls

 

 

 Törstiga läppar

 smakar rött som

 drömmar kysst

 skakande våta

 

 

 Mjukt som hårt

 öppnar bjudande in

 i ridande kön

 

 

 Kramar kåthet

 mot hud i

 savande skrev

 

 

 Vulkaniserande extas

 slickar virvlande

 jordskreds förtrollning

 till gemensamt skrikande

 ljus




Fri vers av Johnjohn
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-08 09:25



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Pulserande , heta ord..
2011-06-08

  Peter Olausson VIP
stegrande tempo, ökad puls...vacker dikt!
2011-06-08

  RosieLoveHeart
woho jackpott jag vill drömma så
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn