Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sitter på lassa och får dropp för min bröstcancer


Här sitter jag i heta stolen

Här sitter jag i heta stolen
får giftet in i mitt hjärta
Det är en livsnödvändighet
Ja mina vänner detta vet
Min livlina kallar jag det

Har suttit här var tredje vecka
snart ett år har gått
och tänk så många vänner jag har fått
Alla dessa med liknande besvär
och de flesta ännu i livet är

Har blivit van att komma hit
på min doktors invit
Idag var prat om doktorns rosor
här snackas inte bara doktorsglosor

En vacker dag när det här är slut
då vill jag minsann gå ut
å ropa ut min tacksamhet
till naturen och vänner som varit med
på den tuffaste resan i livet

hör mitt ord
TAG INGET FÖR GIVET




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP