Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Han som kommer från fjärran
med mörker i följet
Han drar sakta kärran
med nått dött under höljet
nått rött kom från döljet
Han förflyttar sig sakta
beger sig mot livet
som ej lyssnar på fakta
tar allting för givet
tar det sista klivet
Hamnar under kärran
försvinner i fjärran




Fri vers av Iona Aspera
Läst 358 gånger
Publicerad 2011-06-08 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iona Aspera
Iona Aspera