Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte låta bli, inget för Curlingfantaster (förlåt....)...... , mest på skoj, ta det med gigantisk nypa salt ......


"Curling - Vilka sopor !"

Curling !

ett frenetiskt sopande
obegripligt "lagkaptensropande"
"stenar" som glider
åskådare som "lider"
gungande rumpor
påminns om "pumpor"


Curling !

vid förlust, stor "snörvling"
sten puttas ut
gap från "kaptenstrut"
sten puttas in
Canada: "WE win!"


Curling !

Sällan alls "bråkigt"
attan så tråkigt
inte alls "pjåkigt"


Curling !

borde få RUT-avdrag !
Oj, vilka "städarlag" !
bäst på "sopartag"
"rent" ju ,varenda dag !


Curling !

Bästa "Städbolaget"
inte en dammtuss !
HYR hela VM-laget !
städning med "skjuss" !


-----









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-06-08 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska