Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte

 

Jag är tyst

 

stilla


säger ingenting

 

jag är rädd

 

förlamad av sorg

 

smärta

 

lidande

 

jag är tom

 

tyst

 

faller inåt igen

 

vill inte tala

 

vill bara vara

 

i mörkret en stund

 

och

 

vila.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-12-29 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan