Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hate you!

Du gör mig tom
Tom på ord och tankar
Tom på känslor och åsikter
Jag vill inte prata med dig
Jag vet att du kommer att såra mig
Du klagar alltid på mig
Du sårar mig alltid
Vad du än säger kommer ut som klagomål
Du ställer krav på mig
Om hur jag ska bete mig
Om hur jag ska säga och göra saker
Det känns så orättvist
Jag får inte säga vad jag tycker om dig
Men du tror att du får säga vad du vill
Du tror att det inte sårar mig
Jag vet att det kanske inte är din avsikt
Men tänk dig för lite innan du slänger ur dig saker
Det sårar mig, du skär upp gamla sår
Jag blöder inombords och det smärtar
Du förstör mina dyrbara skålar av glas
Den viktigaste skålen har redan sprickor
Jag försöker att laga den gång på gång
Men fortsätter du så här går den sönder
Splittras i små glasbitar som sprids på det kalla golvet
Jag kommer att trampa på dem med bara fotsulor
Kommer att springa ut ur det vita rummet med blodiga fötter
Du gör så att mina tankar går i kras
Det gör att jag går sönder
Jag är redan trasig
Har stora sprickor i själen som jag inte kan laga själv
Mörkret kommer att tränga sig in i sprickorna
Färga hela min själ svart
Jag kommer att bli tom och känslokall
Är redan på väg dit
Så sluta såra mig är du snäll
Det gör så ont
Det smärtar i hela mig, det hugger till
Hela jag skakar av gråt och smärta
Vet inte vad jag ska göra mer
Vill bara ge upp, skita i allt
Tack vare dig din jävel.




Fri vers av Cotume
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cotume
Cotume