Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er/oss som älskar...


Det viktiga är


Det viktiga är vad NI ser i varann,
Vad NI känner för varann,
Hur NI ser på varann,
Vad NI förväntar av varann och
Vad ni nu tillåter, varandra.....
Och framförallt
Vad ni ger varann....

DET är det viktiga…
För det är era liv
Och er kärlek




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 22:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO