Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen den fortsätter och i morgon är det skolavslutning

Imorgon tar min yngsta son examen
så nu har även han blivit så stor
idag ska det städas i denna värme
och göras smörgåstårta svetten
den lackar

Men vad gör man inte för sina älskade
barn det är svetten värd så imorgon
får man se han i kostym känner mig
varm i hela kroppen av kärlek till min
yngsta son som i denna värme nu
ska ta sin examen

Önskar dig all väl gång i livet vet
att du kämpat hårt sista året i
nian så nu går du ut med fina betyg
jag älskar dig min yngsta son för
nu är det bara din dag imorgon
vi älskar dig hela familjen så ett
stort grattis till bara dig våran bror




Fri vers av Ann-christin
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 13:40



Bookmark and Share


  Maria T
Så skönt när barnen
klarar sig bra
2011-08-14

  anits VIP
En fin hyllning till din son
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin