Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Editerad Tina&Paul för inspirationen En låt om att släppa något så värt som sitt eget barn, Hur man hanterar det och sig själv efter. En svår låt att skriva om ett svårt ämne. E Wretling 28e December 2005


Rip Elvis


Snön faller på bangården/du viskar mitt namn
En vind isar och tomhetens substans känns
Dina steg flyter i drömmarna
Efter något som förvann
Köpte din själ/fick bara ett begär
Rip Elvis

Heroinet försvann för länge sen
Ett liv i dig/något att kalla hem
Leenderna du leverar i ljuset
Spyr kritik då mörkret fälls
Ett liv såldes inatt
Rip Elvis

Skuggorna täcker våra identiteter
Letar fram din i mörkret
Snön fäller tårar&
Du blir aldrig som förr
Blåa ögon dimmar sorg
Du viskar mitt namn och transar
Rip Elvis




Fri vers av Wretling
Läst 769 gånger
Publicerad 2005-12-29 18:59



Bookmark and Share


  Nilla E
den h'r sparar jag som bokmärke.
du är jätteduktig. vilken talang!
i love it.
du skriver så det känns i varje millimeter.
2006-01-22

    BrokenHearted
stum...fantastiskt!
perfektissimo!
2005-12-31

  Propella
Mållös var det ja... *suckar* Jäklar vad duktig du är!
2005-12-30

  Wäppling
Jag har redan kommenterat den här texten, så du vet vad jag tycker. Men som sagt, jag är mållös.

Idol.
2005-12-29

  _Qexa
jadu..
jag vet inte vad jag ska säga.
den är fin. och jag avundas ditt sätt att skriva som sagt.
så mycket känslor i denna här
antagligen kände du väl av det i ..
erhm vår omgivning.
mycket fint, erik. :)
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling