Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som fibromyalgi-kärring kan man ha ont lite här och lite där....haha


Har ont...ju

Jag har ont i foten
jag har ont i hälen
Jag har ont i vaden
jag har ont i knäet

Jag har ont i låret
jag har ont i höften
jag har ont i skinkan
jag har ont i svanken

Jag har ont i bröstet
jag har ont i skuldran
jag har ont i axeln
jag har ont i armen

Jag har ont i nacken
jag har ont i örat
jag har ont i huvet
jag har ont i håret

Jag har ont i tanden
och nu har jag ont i handen
slut




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 19:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och det kan komma helt plötsligt
och det kan klinga ut

... jag hoppas du säger haha i kärlek
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP