Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt översatt till svenska av undertecknad.... , Satirvarning !


"Det hemliga mobilsamtalet: Fredrik Reinfeldt snackar i mobilen med ..Barack O´Bama !"

Fredrik : Hallå, är det Barack ?

Barack: Javisst, tjenare Freddan !

Fredrik: Du Barack, jag ligger lite risigt till i politiken, här hemma, skulle vilja ha några tips av dej !

Barack: Shoot, Freddan, shoot ! Vad kan jag hjälpa dig med ?

Fredrik: Du vet, vi har så´na där attans socialister och miljöprissar, vi måste få bukt med dom, de ställer till problem.....

Barack: Va´fan , sätt in Nationalgardet bara, Ge dem vad de tål !

Fredrik : Går inte här, de sitter ju i vårt parlament...

Barack: Aj fan, kan inte ert CIA , SEPO eller vad det nu heter, gräva upp lite skit om dem så att de måste avgå ?

Fredrik : Nej fan, de har letat länge, men de hittar inget ! SÄPO heter de, förresten .

Barack: Men LJUG ihop något då om de där nedra rödingarna och skicka det till Svenska Daggbladet , säg till dem att det är "sant" , det brukar funka hos oss !

Fredrik : Ja, kanske det, jag ljuger ju bra, har ju ljugit mig fram till två regeringsperioder nu ! Svenska Dagbladet heter det,förresten ..

Barack: Där ser du ,Freddan ! Förresten ,ska du åka till London i sommar, vi har ju en hemlig världssamling för vår Frimurarloge ? Det lär bli coolt, har sett programmet, bl a har vi lyckats få några vackra unga anarkisttjejer skickade från fångläger i Kazakstan ,under största sekretess. Vi ska först "gangbanga" dem och sedan offra dem levande till Herren, Our Sweet Lord !

Fredrik: WAOW ! Bara inte Filippa anar något, hon läste nå´t skit på nätet om vår fina rena orden , naturligtvis förnekade jag det och skyllde på vänstern ! Jag tror hon gick på det.....

Barack: Det är fina brudar, alltså, Putin fixade alltihopa, han har kontakter vet du ! Och de är rätt klena, har bara käkat vatten och bröd i två år därborta !
men Putin har fräschat upp dem lite och det är garanterat safe ,INGEN vet att de kommer till oss ! Kom igen ! Ett fuck är alltid ett fuck !

Fredrik: OK, jag är med ! Vi kan väl snacka mer då om de där tipsen ! Vi syns i sommar i London ! Hejdå, Barack !

Barack: See you later, alligator ! Bye , Fredda !


-----






Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 23:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar om även vår statsminister är frimurare. En skamfläck för landet i så fall.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska