Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och min väninna sedan många år, pratar alltid så mycket om allt och jag brukar säga, att orden tar aldrig slut. Vi sitter timmar i telefonen och orden tar aldrig slut.


Orden tar aldrig slut

Min vän hade sagt
du måste ringa till mig

Jag gjorde som hon sa
och vi pratade om livet
då våra barn var små
Vi pratade om livet
då kärleken var skimrande blå

Vi pratade om den gången
då Maggi hoppade i havet
Du kan väl dö då sa nån
men det var inte kravet
och hon blev lämnad där

Vi pratade om den gången
då sonen fick en kula i huvet
en bula i huvet
och lillen han grät
men huvet var ju inte kluvet

Vi pratade om den dagen
vi sålde stentroll
på rådhustorget
En fransos var ofantligt glad
han stenen med sig tog
och hans fru bara log

Vi pratade om de män
som svikit oss båda
de gjort oss så illa
som ingen skulle gilla
om de blev behandlade
på sådant sätt
med ingen rätt

Vi pratade och pratade
och tiden stod still
Kommer orden alltid
närhelst man vill
Vi undrade om orden
aldrig tar slut
Det är så som det är
orden tar aldrig slut
så njut..njut

Därför stoppar jag nu här
för orden tar ju aldrig slut
Och hur skulle det se ut
om orden en dag var tomma

det gick ej skriva blomma
det blev bara bomma ma a a




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 00:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och det glittrar i ert prat...
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP