Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vem formar det?

Livet vem formar det?
jag?
vill inte tro det
mitt liv skulle inte bli så här
eller skulle det .....
ialla fall så är jag tillbaka på
livetsväg
gick vilse och orken att hitta tillbaka
var svår tappade tråden helt
åter på min väg igen
och där ska jag gå
stark nog för dom hinder som kommer i min väg
så "pass upp"




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 09:25



Bookmark and Share


  TT
...en text fylld av hopp och framtidstro...Gillar!!!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna