Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kärlek

Du ser mig men vänder dig i från mig
du ser på mig ser dina tårar
du säger ingenting
ser dina tårar
jag gråter med dig
du tar mig i din famn
du kysser mig ömt varmt och länge
vi säger ingenting
behövs inga ord våra blickar talar
den kärlek vi känner för varandra
den är stark och äkta men bara för oss
förbjudenkärlek.......




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-10 09:31



Bookmark and Share


  Apoems
Det kanske inte är vad den excitatoriska
2011-06-10

  Mats Henricson
Denna griper tag i mig, den rör om i hjärtat på mig, den välter omkull fördomar, den vibrerar ! Starkt ! Bokmärker !
2011-06-10

  TT
...stark text...berör...skriven med stor inlevelse...Gillar!!!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna